Kategorier

Bästsäljare

Nyhetsbrev

PayPal

Denna hemsida tillhör en Oberoende Herbalife Medlem. Herbalifes oficiella hemsida finns på Herbalife.se

Resultat

Lea Pulkkinen - För första gången på evigheter köpte jag ett par nya jeans, och ett av minabarnbarn sa blygt för mig: ”Mormor, de ärför unga tjejer!”

Mitt namn är Lea Pulkkinen. Jag är en 58 år gammal mormor från Finland som har fem underbara barnbarn. Jag har alltid kämpatmed att kontrollera vikten. Sommaren 2006 blev jag så uppgiven att jag bestämde mig för att säga upp mig från mitt jobb och tillbringade resten av sommaren i vår sommarstuga. Följande november besökte jag en Herbalife-monter på en mässa. Jag pratade med några av distributörerna där och provade några produkter. Den första december 2006 fyllde jag i en distributörsansökan och tog samtidigt mig an den personliga utmaningen att få kontrollöver min vikt. Att fylla i ansökan är det bästa som har hänt mig sedan jag träffade min man och vi skaffade barn. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk i början, eftersom jag haft problem med att ersätta måltider som innehöll bröd och ge upp alla härliga bakverk. Men den här gången fick jag vägledning som jag hade för avsikt att följa till punkt och pricka. Fokus låg inte på vikten utan på mitt välmående.Jag ersatte två måltider om dagen med en shake ihop med frukt och bär, Formula 2Multivitaminkomplex samt Fiber- och örttabletter,Cell-U-Loss och Lipobond-tabletter), och tro det eller ej så fungerade det!Jag tappade envisa kilon och kunde äntligen le igen! För första gången på evigheter köpte jag ett par nya jeans, och ett av mina barnbarn sa blygt:”Mormor, de är för unga tjejer!”. En vän till min man frågade honom om han hade en ny fru,varpå han svarade att frun var densamma – bara flera storlekar mindre. Nu både känner jag mig och ser flera kilo lättare ut och jag vet att jag kan nå mitt mål. Cell-U-Loss är min favoritprodukt. Jag tänker fortsätta att utöva yoga och vattenaerobic och jag går till gymmet ett par gånger i veckan.Tidigare hade jag inte en tanke på regelbunden träning – jag låg bara på soffan framför tv:n om kvällarna. Varje vår deltar jag också tillsammans med mina vänner i Naisten Kymppi som är ett motionslopp för Jonas Jeannot och Nadia Meralis

Jonas Jeannot var en skeptiker som började använda Herbalifes produkter i februari 2003. "Mina kostvanor före Herbalife var allt annat än sunda" 

Han vågade dock språnget och lade om kosten helt. Efter ett tag hade han lyckats kontrollera sin vikt, i första hand genom att använda Formula 1 och Formula 3,samt att börja motionera. Suget efter onyttiga mellanmål kontrollerades med Herbalifes goda Proteinsnacks med choklad. "Det bästa med att kontrollera vikten är den förändring det har inneburit i min vardag." Jonas hävdar att han har blivit en annan människa och njuter av de små tingen i livet - som att gå omkring och klä sig som alla andra! "Ta en paus" Jonas har lyckats kontrollera sin vikt genom att hålla fast vid produkterna. Hans bästa tips är att inte misströsta om man når en plattform i sin viktkontroll. "Ta bara en paus från måltidsplanen i några dagar, men fortsätt att ta vitaminerna och dricka teerna. När du börjar igen bör vikten fortsätta att minska - så var det för oss!"

Nadia Mercelis - Efter 35 års jojobantande upptäckte Nadia Mercelis Herbalife genom sin mamma. "Jag äter fortfarande på mina favoritrestauranger"

Så snart Nadia började använda produkterna, äta mer frukt och grönsaker och dra ner på fett och kolhydrater började hon kontrollera vikt. Men det innebär inte självförsakelse, utan nu äter hon på sina favoritrestauranger när hon vill skämma bort sig själv! Nadia lyckades kontrollera sin vikt genom att använda en kombination av produkter: Formula 1 och 3 och Herbalifeline. Proteinsnacks med citrussmak och sojabönor hjälpte till att dämpa suget. Hennes bästa tips är att komma ihåg att dricka tillräckligt med vätska under dagen - drick mycket vatten. Känner sig vacker Nu trivs hon bättre med sig själv och har fått tillbaka självkänslan. "Jag kan ha på mig vilka kläder jag vill, jag känner mig vacker och mår toppen!" Dessutom har Nadia fått mer energi och blir inte längre andfådd när hon sysslar med vardagsaktiviteter.David Bowyer - Jag är på väg att lyckas med Herbalife

David Bowyer är 43 år gammal, bor i Zaragoza i norra Spanien och har en sjuårig dotter. Han kommer ursprungligen från Storbritannien men flyttade till Spanien för att börja ett nytt liv med sin Herbalifeverksamhet. "Efter att ha blivit friställd år 2000 arbetade jag i IT-branschen till april 2002 när jag upptäckte Herbalife. Vid det laget var jag sönderstressad, överviktig och på god väg att bli utbränd." Börja med Herbalife! "Jag lade märke till en annons om en fin affärsmöjlighet i en lokaltidning. Jag pratade med en man som hette Ian Hocking och han i sin tur presenterade mig för Martyn och Karyn Farmer vid ett STS. Sedan fick jag chansen att besöka Albert Hall och höra några nyckeltalare prata om Herbalife. Jag var eld och lågor, men jag visste att jag måste använda produkterna själv först - vad vore jag annars för förebild?" Jag blev av med fem centimeter runt midjan och en del övervikt. "Jag tog F1, F2 och Nutrition Active. Jag kände mig mer energisk än på länge och började simma, cykla och jogga.

När jag väl hade fått fason på min kropp visste jag att det var dags att ta itu med verksamheten. Jag genomförde enkätundersökningar för att ta reda på vilket intresse som fanns i orterna runt om där jag bodde. Genmälet var fantastiskt och jag fick min första kund nästan genast. Massor med människor var uppriktigt intresserade av produkterna. Det var en väldigt spännande början." I regn och solsken! "Jag bestämde mig att marknadsföra mig lite och sponsra en kille som jag visste skulle göra en välgörenhetsvandring på 5,3 mil från piren i Brighton. Han gick med på att ta F1 och F2 innan han gav sig av. Jag ringde till pressen och de gick med på att skriva om saken. Dagen före vandringen ringde tidningen upp mig och sa att de ville att jag också skulle vandra med! Kompisen som skulle genomföra vandringen hade tränat de senaste åtta veckorna och var i fin form. Jag var livrädd men gick med på att göra det. Vi tog våra produkter, blev fotograferade och satte iväg!" Produkterna hjälpte mig verkligen "Jag klarade av 4,2 mil (ett maraton) innan mina ben gav upp, och min vän klarade hela sträckan på 5,3 mil. Vi var båda väldigt nöjda och jag visste att Herbalifes produkter verkligen hade hjälpt mig. Tidningen publicerade två artiklar och i båda omnämndes det att jag var Herbalifedistributör och vilka produkter vi hade använt som stöd för våra ansträngningar!" Min nya hälsosamma livsstil "Herbalife har redan förändrat mitt liv på så många sätt. Nästa år vill jag springa London maraton och jag vet att jag kommer att lyckas tack vare Herbalife. Och i den här vackra delen av Spanien har min dröm om att starta ett nytt hälsosammare liv blivit verklighet."

Egill Vignisson - "Jag kände mig gammal och ur form när jag blev kontaktad av en Herbalifedistributör som berättade för mig om produkterna"

Med hjälp av Herbalife produkter tillsammans sund kost och ett aktivare liv har jag lyckats kontrollera min vikt, och för första gången i mitt liv börjat jag ta vitaminer och örttillskott varje dag. Nu känns det som om jag har tre eller fyra extra aktiva timmar varje dag, det är otroligt! Faktum är att jag håller på att lära mig taekwondo. Om du hade sagt det till mig för två år sedan hade jag aldrig trott dig!" "Hitta fler timmar på dygnet!" När han väl hade börjat kontrollera vikten blev det lättare att motivera sig att äta sundare varje dag. Nu tycker Egill att det känns som om han fått ytterligare tre eller fyra aktiva timmar varje dag - "det är fantastiskt!" "Fokusera, ha tålamod, ge inte upp" Faktum är att Egill nu håller på att lära sig taekwondo. Om du hade sagt det till honom för två år sedan hade han aldrig trott dig! Så många människor har lyckats otroligt bra genom att använda produkterna. Alla kan klara det - du också!

”Alla hänvisningar till viktkontroll hänger samman med Herbalifes viktkontrollprogram som bland annat innehåller en balanserad kost, regelbunden motion, ett fullgott dagligt vätskeintag, näringstillskott vid behov och tillräckligt med vila. Resultaten är inte garanterade och skiljer sig från person till person.”

Kategorier

Bästsäljare

Nyhetsbrev

PayPal